Kamer in de villa         Laagseizoen      65 €      Hoogseizoen    70 €      Peakseizoen   75 €                             Bungalow                     Laagseizoen      80 €      Hoogseizoen    85 €      Peakseizoen   90 €    

Deze prijzen zijn onderhevig aan 15% overheidstaksen en servicekosten. Alle prijzen zijn per nacht per kamer (voor 2 personen)inclusief ontbijt. Per persoon extra vragen wij een supplement van 15 € per nacht (kinderen tot 12 jaar betalen 10 € per kind per nacht). Als de bungalow gebruikt wordt door slechts 2 personen die echter gebruik maken van beide slaapkamers,  wordt een toeslag van 10 euro per dag aangerekend voor extra lakens e.d. Voor een late check-out brengen we de helft van de kamerprijs in rekening.

Peakseizoen van 1 juli tot 30 september.

Hoogseizoen :  Paas- en Kerstvakantie.                  

Voor de juiste beschikbaarheid mail ons aub.                       

Algemene voorwaarden

Minimum verblijf

Een minimum verblijf van 7 nachten is wenselijk behalve indien anders overeengekomen.

CHECK-in: 14:00 CHECK-out : 11:00 am.  Wilt u over uw kamer of bungalow blijven beschikken na 11:00 uur omwille van een avondvlucht, dan is dat mogelijk na overleg en afhankelijk van de beschikbaarheid, we brengen u dan de helft van de kamerprijs in rekening. U kan alleszins van alle andere faciliteiten gebruik blijven maken.

Betalingen en annulatie

Een voorschot van 35% van het totale bedrag is noodzakelijk om de huurperiode te garanderen. Het resterende bedrag dient 45 dagen voor de aanvang van de huurperiode te zijn voldaan of onmiddellijk de totale huursom indien de boeking minder dan 45 dagen voor aankomst gebeurt. De som van 150 euro zal ingehouden worden indien de annulatie 61 dagen of meer voor aankomst gebeurt, indien annulatie minder dan 61 dagen voor aankomst wordt het volledige voorschot ingehouden. Definitieve betalingen worden niet teruggestort. Annulaties moeten steeds schriftelijk aan ons worden meegedeeld.

Betalingsvoorwaarden

Betalingen gebeuren enkel via de bankgegevens zoals vermeld in onze reservatiebrief.

Aansprakelijkheid

De eigenaar of zijn vertegenwoordiger heeft het recht op elk ogenblik de toegang te weigeren tot de villa van niet verblijvende personen. De eigenaar of zijn vertegenwoordiger is niet verantwoordelijk voor gebeurlijke ongevallen in of buiten de villa, noch voor het verlies en/of beschadiging van eigen bezittingen van de huurder. De eigenaar of zijn vertegenwoordiger heeft het recht de prijzen ten allen tijde aan te passen.

Naam *
Land *
Tel Nr
E-mail *
Uw vraag *
 
(* Is een verplicht veld)